Echipa de electricieni asigura montaj si reparatii instalatii electrice in Ilfov.

La ce probleme intervenim in Ilfov?

 • nu ai curent electric
 • o priza / intrerupator nu functioneaza sau a iese din perete si pune in pericol siguranta ta
 • ai defectiuni in tabloul de sigurante
 • exista un scurtcircuit
 • unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat) curenteaza
 • probleme cu corpurile de iluminat / electrocasnice

De ce sa alegi un electrician Ilfov?

Ai garantia ca lucrarile sunt efectuate de personal profesionist – electrician autorizat ANRE. Ai cel mai scurt timp de interventie electrician Ilfov precum si de preturi mici si transparente.

Servicii electrician autorizat Ilfov

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Realizare si depanare circuite electrice (aer conditionat, masina de spalat, plite electrice etc.)
 • Montare protectii scurtcircuit / suprasarcina
 • Montare corpuri iluminat
 • Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
 • Impamantare instalatii electrice
 • Reparatii diverse

9 probleme intalnite in locuinta ce pot fi rezolvate de un electrician in Ilfov

Ai probleme electrice si locuiesti in Ilfov – doar un electrician te poate ajuta? Poti suna un prieten sa ceri o recomandare sau poti da o cautare pe internet: electrician Ilfov.

Prize care nu mai functioneaza, becuri care palpaie, instalatii electrice care produc zgomote sau scantei? Apeleaza la un electrician autorizat din Ilfov.

Daca locuiesti in unul dintre cartierele din Ilfov ale Capitalei: Dorobanti, Baneasa, Pipera sau Floreasca si ai nevoie urgenta de un electrician, poti apela la serviciile specializate cu cea mai mare incredere. Daca este si autorizat cu atat mai bine.

Iata care sunt cele mai intalnite probleme de natura electrica aparute intr-o locuinta din Ilfov si se impune sa apelezi de urgenta la serviciile unui electrician autorizat:

 1. Un electrician autorizat asigura servicii non stop, la domiciliul clientului in tot Ilfov iar profesionist iti poate estima costul lucrarii de la prima evaluare a problemei.
 2. Daca ai probleme sau ai pene frecvente de curent, apeleaza cu incredere la profesionalismul unui electrician autorizat, care se va deplasa in cel mai scurt timp pentru a remedia problema. Astfel de probleme tin doar de competenta unui specialist ANRE.
 3. O alta problema, care tine de competenta unui electrician autorizat, este inlocuirea tabloului vechi de acasa, care nu se mai potriveste normelor actuale de siguranta. Chiar daca nu dai importanta prea mare, decat in momentul in care apar probleme, e important sa stii ca instalarea unui tablou electric nou va spori siguranta tuturor atat la tine acasa, cat vecinilor din bloc.
 4. In cazul in care corpurile de iluminat palpaie sau se ard frecvent e cazul sa ceri parerea unui electrician autorizat pentru Ilfov. In acest caz e bine sa te grabesti pentru ca un scurt circuit poate fi iminent.
 5. Reparatiile la aparatele electrice, electrocasnice sau alt gen de reparatii electrice pot fi facute tot de un electrician specializat.
 6. Daca masina de spalat sau boilerul electric, de acasa are obiceiul sa electrocuteze, e clar ca exista o problema de natura electrica, pe care o poate rezolva doar un electrician competent. O priza de impamantare poate fi solutia salvatoare.
 7. Daca abia te-ai mutat in casa noua si nu ai impamantare la casa sau nu esti sigur de acest lucru cere parerea unui specialist si urmeaza sfaturile lui. Mai ales, daca nu ai aparatura din casa ori intreaga casa asigurata. Sistemele de impamantare, facute de un electrician autorizat, te pot scapa de belele si pot dura o perioada mai lunga de timp.
 8. O solutie eficienta, in problemele legate de fluctuatiile de tensiune care iti pot distruge intreaga aparatura din casa, in timp, iti va da tot un electrician autorizat din Ilfov.
 9. Instalatia ta veche de acasa nu mai face fata? E cazul sa o refaci complet. Un electrician autorizat din Ilfovpoate face lucrarea de la A la Z. Iti spune si ce materiale sunt necesare, cum va interveni astfel incat sa un faca prea mare deranj in casa, in cat timp va face totul, dar si cat te costa intreaga lucrare.

Niciun lucru nu trebuie facut dupa ureche, mai ales problemele care tin de partea electrica. Nu te juca cu focul. De aceea, e recomandat sa apelezi doar la serviciile calificate ale unei firme autorizate sau ale unui electrician bun din Ilfov. Nu vei avea probleme pe viitor.

Asiguram interventii in Ilfov in zonele 1 Decembrie, Afumați, Balotești, Balta Neagră, Bălăceanca, Bălteni, Berceni, Bragadiru, Brănești, Buciumeni, Buda, Buftea, Buriaș, Căciulați, Căldăraru, Cățelu, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Cozieni, Creața, Crețești, Crețuleasca, Dascălu, Dărăști-Ilfov, Dârvari, Dimieni, Dobroești, Domnești, Dragomirești-Deal, Dragomirești-Vale, Dudu, Dumbrăveni, Fundeni, Gagu, Găneasa, Ghermănești, Glina, Grădiștea, Gruiu, Islaz, Izvorani, Jilava, Lipia, Lupăria, Manolache, Măgurele, Măineasca, Merii Petchii, Micșunești-Moară, Micșuneștii Mari, Moara Domnească, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia, Nuci, Odăile, Olteni, Ordoreanu, Ostratu, Otopeni, Pantelimon, Pasărea, Periș, Petrăchioaia, Petrești, Piscu, Piteasca, Popești-Leordeni, Poșta, Roșu, Runcu, Săftica, Siliștea Snagovului, Sintești, Sitaru, Snagov, Surlari, Șanțu-Florești, Șindrilița, Ștefăneștii de Jos, Ștefăneștii de Sus, Tamași, Tâncăbești, Tânganu, Tunari, Țegheș, Vadu Anei, Vânători, Vidra, Vlădiceasca, Voluntari, Zurbaua;

Contact: Electrician Ilfov

0741.119.449