Electrician la prețuri de bun simț! Veți beneficia de lucrări executate cu responsabilitate!
Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon 0741.119.449 și un electrician va fi la dispoziția dumneavoastră.
     Iată cateva dintre avantajele pe care le aveți în cazul în care alegeți să lucrați cu noi:

🗸 Prețul îl veți ști de la începutul lucrării;
🗸 Veți avea expertiza unui electrician autorizat;
🗸 Folosim numai produse de calitate;
🗸 Estimarea prețului este gratuită;

Conform legislației în vigoare, numai electricienii autorizați au voie să intervină asupra instalației electrice, chiar dacă aceasta se află în interiorul locuinței dumneavoastră.
Un electrician autorizat deține o legitimație emisă de ANRE(autoritatea competentă în domeniul energiei), care-i dă dreptul să intervină asupra instalației electrice conectată la sistemul electroenergetic național. De aceea aveți obligația, să angajați numai electricieni autorizați și dreptul să-i legițimati pe cei pe care îi chemați să vă ajute. Acestă obligație rezultă și din contractul pe care îl aveți cu furnizorul de energie electrică.
    Pentru problemele pe care le aveți, trebuie să apelați la un electrician autorizat, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute.

Ai probleme cu instalatia electrica? Cheama acum un electrician autorizat ANRE. Asiguram servicii de reparatii instalatii electrice in regim de urgenta. Interventii rapide electricieni Bucuresti si Ilfov.

Interventii de urgenta pentru:

Lipsa tensiunii electrice

Daca nu ai curent electric in casa sau ai orice fel de avarie la instalatia electrica cheama un electrician autorizat.

Defectiuni / modernizari tablourilor electrice

Daca tabloul electric nu functioneaza sau e doar timpul pentru montarea unuia mai modern si eficient nu ezita sa apelezi la un electrician.

Sisteme de protectie

Montam sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii. Deasemenea un electrician autorizat ANRE va evalua riscul de incendiu. Alege sa te simti in siguranta.

Reparatii sisteme de iluminat

Ai de reparat sau inlocuit o lustra sau o aplica. Sistemul de iluminat nu mai merge?

Montari intrerupatoare / prize si cablare

Daca ai de montat intrerupatoare sau prize sau ai de realizat orice fel de traseu electric. Cablam internet si TV. Instalam circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica. Montam si punem in functiune diferite aparate electrocasnice.

Zone acoperite de interventiile in regim de urgenta electrician autorizat:

  • electrician sector 1 : Bucuresti: Bucurestii Noi, Aviatiei, Victoriei, Domenii , Dorobanti, Floreasca, Romana, Plevnei , Grivita, Pajura;
  • electrician sector 2 : Colentina, Floreasca , Mosilor , Iancului , Obor , Pantelimon , Stefan cel Mare , Tei;
  • electrician sector 3 : Alba Iulia, Salajan, Unirii, Vitan, Universitate, Rosseti, Victoriei, Nicolae Grigorescu, Dristor, Decebal, Titan, Blv. 1 Decembrie, Chisinau;
  • electrician sector 4 : Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , Filaret , Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Vacaresti , Luica, Racovita;
  • electrician sector 5 : Rahova, Panduri, Cosbuc, Uniri, Salaj, Pieptanari, Ferentari, Alexandriei, Victoriei, 13 Septembrie, Viilor, Petre Ispirescu;
  • electrician sector 6 : Timisoara, Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Lujerului, Crangasi, Plevnei, Timisoara, Gorjului, Uverturii, Valea Oltului, Compozitorilor, Prelungirea Ghencea, Valea Argesului;

Avem echipe de electricieni autorizati la interventii in toate sectoarele din Bucuresti. Fie ca este vorba de o interventie simpla sau de lucrari de complexitate ridicata poti conta pe noi.