Nucleul Securemme seria 25S, este un nucleu interschimbabil care  fucntioneaza cu cheie  barba dubla, cunoscuta sub numele de  cheie tip seif  (safe) sau fluture.

Toate nucleele Securemme sunt interschimbabile, astfel se se pot inlocui nucleele Securemme 25S sau 25H cu cheie cu barba dubla cu nucleele Securemme 25C pentru cilindru, dar si invers.

Avantajul broastelor Securemme  care functioneaza cu nucleu interschimbabil consta in usurinta inlocuiri nucleului si implicit a cheilor ori de cate ori este nevoie, adica daca v-a fost livrata o usa numai cu cheie de santier, sau v-ati mutat intr-o locuinta noua unde toti muncitorii de pe santier au avut acces la cheile dumneavoastra si vreti sa fiti siguri ca nu mai pot folosi cheile vechi, sau ati pierdut cheile,  se poate inlocui actualul nucleu Securemme cu unul nou.

Nucleul SECUREMME 25S, cunoscut si sub numele de SECURMAP, este un produs  SECUREMME de ultima generatie fiind protejat impotriva utilizarii sistemelor performante de manipulare.

Securemme 25S este protejat impotriva gauriri (anti-drill).

Securemme 25S este acoperit de trei brevete de inventive: sistem anitipicking de parghii oscilante si profilul “mentonnet”, parghie speciala de blocare si chei patentate cu profil special protejat .

Cheile nucleului Securemme 25S sunt chei patentate, protejate impotriva copierii (multiplicarii) ilegale.

Cheile nucleului Securemme 25S se pot multiplica numai pe baza cardului de siguranta (Secuiryt Card) care este livrat odata cu nucleul.

Producator: SECUREMME

                                     Contact: 0741.119.449