0741.119.449

Reparatii usi Mottura non stop. Echipa de lacatusi mecanici profesionisti asigura reparatii usi Mottura la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi la cele mai ieftine preturi.

Echipa de lacatusi mecanici profesionisti asigura deblocari usi Bucuresti la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi la cele mai ieftine preturi.

Suntem specializati in deblocarea usilor precum si repararea articolelor de feronerie ptr o gama diversificata de usi: usi metalice, usi cu sticla termopan din PVC, usi lemn sau pe structura celulara.Oferim consiliere gratuita in vederea achizitionarii de feronerie, sau, la cerere, putem furniza si asigura montajul ptr  o gama diversificata de feronerie:

  • – pentru usi metalice: Nuclee si broaste Securemme, Mottura, clindrii/butuci de inalta siguranta Mul-T-Lock, Cisa, Abus, Kale etc, manere pentru usi metalice.
  • pentru usi din Pvc:   Roto ,G.U , Gewiss, Vorne
Asiguram interventii rapide pentru deblocarea urmatoarelor tipuri de usi:
  • Deblocari usi  intrare sau interior  apartamente, spatii de locuit
  • Deblocari usi acces sedii de firma, institutii
  • Deblocare usi hoteluri, pensiuni
Programul nostru este non stop, asa ca ne puteti solicita oricand. Deblocarea unei usi se va realiza doar in prezenta proprietarului ( dovada legala a detinerii spatiului) sau cu acordul acestuia. Deblocarea se va face fara deteriorarea usilor. Pentru serviciile prestate eliberam factura si garantie.

0741.119.449