images

0741.119.449 / NON-STOP

*Deblocari si Reparatii Usi Metalice Bucuresti*

Blocarea unei usi, reprezinta in cele mai multe cazuri o situatie de urgenta, care necesita o interventie profesionala. Pentru eliminarea stresului cauzat de o astfel de situatie, precum si pentru limitarea eventualelor pagube, societatea noastra ofera serviciul de deblocare usi in regim de urgenta, 24 ore pe zi, 7 zile din 7.
Deblocarea se va efectua fara a se deteriora in nici un fel usa, in cel mai nefericit caz fiind necesara inlocuirea cilindrului (butucului) incuietorii.
Solicitantii vor trebui sa faca dovada legala a detinerii spatiului.

Oferim de asemenea servicii de reparatie/inlocuire de broaste, yale, balamale, multiplicari chei, solutii integrate de securitate.

Tehnicienii nostri intervin pentru deblocarea usilor metalice folosind scule specifice si fara deterioarea usilor. In cazul in care deblocarea necesita inlocuirea butucului, aceasta operatiune va fi facuta in cadrul aceleiasi vizite fara costuri suplimentare.
Lacatusii nostri sunt angajati permanenti ai firmei noastre putandu-va garanta astfel ca lucrarea va fi de calitate si se va executa in deplina siguranta.
Tehnicienii nostri sunt specializati va pot ajuta pentru urmatoarele tipuri de lucrari:
o Deblocarea usilor metalice sau de termopan
o Deblocarea usilor cu butuc cu chei cu amprenta sau clasice
o Deblocarea usilor ce se deschid cu chei tip fluture
o Deblocarea usilor de interior
o Deblocarea ferestrelor de termopan
Lacatusul nostru se va ocupa, odata cu deblocarea usilor, si de inlocuirea butucului daca este cazul sau modificarea broastelor pentru a folosi in continuare alte chei.

*Deblocari si Reparatii Usi Metalice Bucuresti*